icoon | snelverwijspunt
logo | snelverwijspunt

Coaching Preventief pakket

interventie cover | snelverwijspunt

Coaching Preventief pakket

8 op maat gemaakte sessies

€ 1.850,-

Voor werknemers waarbij er aanwijzingen zijn dat er sprake is van overmatige stress of beginnende burn-out. De relevante onderwerpen uit het Liberi Fasenplan worden ingezet om overbelasting of een burn-out af te wenden.

Omschrijving

Liberi heeft voor mensen met mentale klachten een bewezen effectief Fasenplan ontwikkeld waarin beweging, lichaamsgericht werken en eigen verantwoordelijkheid centraal staan. Onze zeer ervaren coaches combineren bewezen effectieve interventies met eigen krachtige inzichten. Omdat wij niet geloven in stilzitten in een behandelkamer ga je in je eigen omgeving samen met je coach de natuur in.


Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het stapsgewijs opbouwen van lichaamsbeweging een antidepressieve werking heeft. Doordat je met wandelen de samenwerking tussen linker- en de rechter hersenhelft stimuleert kun je meer in oplossingen denken. Het logische en analytische deel van de linkerkant wordt aangevuld met het intuïtieve deel van de rechterkant. Daardoor ontstaan nieuwe ideeën en oplossingen vaak tijdens het wandelen.


De Liberi-methode richt zich op het bestrijden van stressgerelateerde klachten, daarom richten wij ons bij het wandelen op ontspanning. Tijdens het wandelen maakt je lichaam endorfine en serotonine aan. Deze hormonen zorgen ervoor dat je een blij en ontspannen gevoel krijgt. Daar bovenop daalt het stresshormoon cortisol. Angstige en depressieve gevoelens nemen dan af. Kortom, het maakt je blijer, rustiger en minder gestrest.Het preventief pakket is voor een vroegtijdige signalering van mogelijke problemen om uitval te voorkomen. Nog voordat er sprake kan zijn van verzuim is het tijd voor ons preventieve pakket.


Door in te zetten op het preventief pakket kunnen we aan de slag met potentiële ziekmakende patronen. Preventie voorkomt (langdurige) uitval en draagt per direct bij aan vitaliteit en werkgeluk. “Voorkomen is beter dan genezen,” is een uitspraak waar wij bij Liberi volledig achter staan. Samen met jou willen we voorkomen dat uitval door stress of overbelasting ontstaat. Door in te zetten op preventie worden hogere kosten voorkomen.

Uit onderzoek is gebleken dat preventiekosten slechts vijf procent bedragen als je het vergelijkt met de kosten die uit uitval voortvloeien. Bij uitval zijn de kosten hoger en moet er intensiever begeleid worden.


Pakket Preventief

Het pakket “Preventief” duurt gemiddeld 3 tot 4 maanden en bestaat uit onder andere 8 coachsessies, waarbij de relevante onderwerpen uit het Liberi Fasenplan worden ingezet om overbelasting of een burn-out af te wenden.

De coachsessies zullen – in overleg met de coachee – buiten plaatsvinden op een locatie in de natuur.


Na elke 4 sessies ontvang je een schriftelijke rapportage over de stand van zaken. Indien gewenst is er de mogelijkheid voor zowel de coachee als de opdrachtgever om tussentijds contact te hebben met de coach. Het coachtraject start uiterlijk één week na schriftelijke akkoordbevestiging van deze offerte.

Uiteraard is het traject maatwerk en zal het traject worden afgestemd op de behoefte van de individuele coachee. De Liberi coach, die het traject zal uitvoeren zullen we op basis van onze intakeprocedure samen bepalen.


De voorbereidingstijd, (tussentijdse) verslaglegging en reistijd zijn bij de prijs inbegrepen. Ook zijn eventuele contactmomenten met de coach – buiten de reguliere sessies om - bij deze prijs inbegrepen.Document

icoon | snelverwijspunt

Liberi_pakketten_folder_2024_pages.pdf

download

Gerelateerde interventies

Details

Eerste contact:

Binnen 1 werkdag

Looptijd:

gemiddeld 3 tot 4 maanden

Start dienstverlening:

Binnen 5 werkdagen

Aantal gesprekken:

8

Wachtlijst:

Er is geen wachtlijst

Prijs specificaties

Contactgegevens aanbieder

undefined

505

Naam:

Liberi Coaching

Telefoon:

085-5363606

logo | snelverwijspunt

Contact

Postbus 30514

3503 AH Utrecht

info@snelverwijspunt.nl

KVK: 27145186

BTW: NL 802355456B01

© 2024 Zorg van de Zaak

icoon | snelverwijspunticoon | snelverwijspunt