icoon | snelverwijspunt
logo | snelverwijspunt

Coaching Vitaal pakket

interventie cover | snelverwijspunt

Coaching Vitaal pakket

4 op maat gemaakte sessies

€ 925,-

In te zetten voor werknemers met of zonder klachten: in 4 op maat gemaakte sessies worden delen van het Liberi Fasenplan ingezet om de werknemer bewuster en vitaler te laten worden.

Omschrijving

Liberi heeft voor mensen met mentale klachten een bewezen effectief Fasenplan ontwikkeld waarin beweging, lichaamsgericht werken en eigen verantwoordelijkheid centraal staan. Onze zeer ervaren coaches combineren bewezen effectieve interventies met eigen krachtige inzichten. Omdat wij niet geloven in stilzitten in een behandelkamer ga je in je eigen omgeving samen met je coach de natuur in.


Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het stapsgewijs opbouwen van lichaamsbeweging een antidepressieve werking heeft. Doordat je met wandelen de samenwerking tussen linker- en de rechter hersenhelft stimuleert kun je meer in oplossingen denken. Het logische en analytische deel van de linkerkant wordt aangevuld met het intuïtieve deel van de rechterkant. Daardoor ontstaan nieuwe ideeën en oplossingen vaak tijdens het wandelen.


De Liberi-methode richt zich op het bestrijden van stressgerelateerde klachten, daarom richten wij ons bij het wandelen op ontspanning. Tijdens het wandelen maakt je lichaam endorfine en serotonine aan. Deze hormonen zorgen ervoor dat je een blij en ontspannen gevoel krijgt. Daar bovenop daalt het stresshormoon cortisol. Angstige en depressieve gevoelens nemen dan af. Kortom, het maakt je blijer, rustiger en minder gestrest.Het Vitaal pakket is voor een afgebakende coachingsvraag om vitaliteit en werkplezier te verhogen. Hoe eerder in het proces van stress opbouw er een mogelijkheid wordt geboden om aan de slag te kunnen gaan met persoonlijke uitdagingen, hoe beter het resultaat.


Door te investeren in amplitie wordt het psychisch welbevinden vergroot. Hierdoor zal de noodzaak van interventies als van de pakketten curatief en intensief afnemen. Daarnaast creëert het een positieve werkbeleving. Ook goed in te zetten als secundaire arbeidsvoorwaarde. Door bijvoorbeeld coaching laagdrempelig en eenmalig per jaar zonder tussenkomst van leidinggevende mogelijk te maken, zal het zelf oplossend vermogen sterk toenemen.


Op het moment dat potentiële uitdagingen geen problemen kunnen worden, voorkom je uitval, verminderde motivatie en productie verlies. Onze goedkoopste en best renderende coaching.


Pakket Vitaal

Het pakket “Vitaal” bestrijkt gemiddeld 2 maanden en bestaat uit onder andere 4 coachsessies, waarbij in 4 op maat gemaakte sessies delen van het Liberi Fasenplan worden ingezet om je werknemer bewuster en vitaler te laten worden. De coachsessies zullen – in overleg met de coachee – buiten plaatsvinden op een locatie in de natuur.


Na elke 4 sessies ontvang je een schriftelijke rapportage over de stand van zaken. Indien gewenst is er de mogelijkheid voor zowel de coachee als de opdrachtgever om tussentijds contact te hebben met de coach.


Het coachtraject start uiterlijk één week na schriftelijke akkoordbevestiging van deze offerte. Uiteraard is het traject maatwerk en zal het traject worden afgestemd op de behoefte van de individuele coachee. De Liberi coach, die het traject zal uitvoeren zullen we op basis van onze intake procedure samen bepalen.


De voorbereidingstijd, verslaglegging en reistijd zijn bij de prijs inbegrepen. Ook zijn eventuele contactmomenten met de coach – buiten de reguliere sessies om - bij deze prijs inbegrepen.Document

icoon | snelverwijspunt

Liberi_pakketten_folder_2024_pages.pdf

download

Gerelateerde interventies

Details

Eerste contact:

Binnen 1 werkdag

Looptijd:

circa 2 maanden

Start dienstverlening:

Binnen 5 werkdagen

Aantal gesprekken:

4

Wachtlijst:

Er is geen wachtlijst

Prijs specificaties

Contactgegevens aanbieder

undefined

506

Naam:

Liberi Coaching

Telefoon:

085-5363606

logo | snelverwijspunt

Contact

Postbus 30514

3503 AH Utrecht

info@snelverwijspunt.nl

KVK: 27145186

BTW: NL 802355456B01

© 2024 Zorg van de Zaak

icoon | snelverwijspunticoon | snelverwijspunt