icoon | snelverwijspunt
logo | snelverwijspunt

Coaching Curatief pakket

interventie cover | snelverwijspunt

Coaching Curatief pakket

12 op maat gemaakte sessies

€ 2.775,-

Als stress gerelateerde klachten tijdens het werk belemmeringen veroorzaken, is het verstandig om het gehele Fasenplan te doorlopen. Na 12 sessies kan een werknemer vitaler en energieker aan het werk.

Omschrijving

Liberi heeft voor mensen met mentale klachten een bewezen effectief Fasenplan ontwikkeld waarin beweging, lichaamsgericht werken en eigen verantwoordelijkheid centraal staan. Onze zeer ervaren coaches combineren bewezen effectieve interventies met eigen krachtige inzichten. Omdat wij niet geloven in stilzitten in een behandelkamer ga je in je eigen omgeving samen met je coach de natuur in.


Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het stapsgewijs opbouwen van lichaamsbeweging een antidepressieve werking heeft. Doordat je met wandelen de samenwerking tussen linker- en de rechter hersenhelft stimuleert kun je meer in oplossingen denken. Het logische en analytische deel van de linkerkant wordt aangevuld met het intuïtieve deel van de rechterkant. Daardoor ontstaan nieuwe ideeën en oplossingen vaak tijdens het wandelen.


De Liberi-methode richt zich op het bestrijden van stressgerelateerde klachten, daarom richten wij ons bij het wandelen op ontspanning. Tijdens het wandelen maakt je lichaam endorfine en serotonine aan. Deze hormonen zorgen ervoor dat je een blij en ontspannen gevoel krijgt. Daar bovenop daalt het stresshormoon cortisol. Angstige en depressieve gevoelens nemen dan af. Kortom, het maakt je blijer, rustiger en minder gestrest.Het curatief pakket is geschikt bij dreigende of gedeeltelijke uitval. De begeleiding richt zich vanaf het begin op het vergroten van weerbaarheid en eigen mogelijkheden.

In de eerste fase is voorkomen van verdere uitval de eerste prioriteit. Door stabiliteit te creëren, ontstaat er ruimte voor persoonlijke reflectie en groei. In overleg met alle betrokken partijen zal een op maat gemaakt plan worden opgesteld en worden uitgevoerd.


Voor het curatieve pakket is het van belang dat er geen sprake is van volledige uitval. Het curatieve pakket kan ook worden ingezet bij trajecten waarbij het re-integratie stagneert. Door tijdig het curatieve pakket in te zetten voorkom je hoge kosten en verkort je de duur van het bestaande verzuim.


Pakket Curatief

Het pakket “Curatief” duurt gemiddeld 5 maanden en bestaat uit onder andere 12 coachsessies, waarbij het gehele Liberi Fasenplan (acceptatie, stabilisatie, activatie en integratie) wordt doorlopen.

De coachsessies zullen – in overleg met de coachee – buiten plaatsvinden op een locatie in de natuur.


Na elke 4 sessies ontvang je een schriftelijke rapportage over de stand van zaken. Indien gewenst is er de mogelijkheid voor zowel de coachee als de opdrachtgever om tussentijds contact te hebben met de coach.

Het coachtraject start uiterlijk één week na schriftelijke akkoordbevestiging van deze offerte.

Uiteraard is het traject maatwerk en zal het traject worden afgestemd op de behoefte van de individuele coachee. De Liberi coach, die het traject zal uitvoeren zullen we op basis van onze intakeprocedure samen bepalen.


De voorbereidingstijd, (tussentijdse) verslaglegging en reistijd zijn bij de prijs inbegrepen. Ook zijn eventuele contactmomenten met de coach – buiten de reguliere sessies om - bij deze prijs inbegrepen.Document

icoon | snelverwijspunt

Liberi_pakketten_folder_2024_pages.pdf

download

Gerelateerde interventies

Details

Eerste contact:

Binnen 1 werkdag

Looptijd:

gemiddeld 5 maanden

Start dienstverlening:

Binnen 5 werkdagen

Aantal gesprekken:

12

Wachtlijst:

Er is geen wachtlijst

Prijs specificaties

Contactgegevens aanbieder

undefined

503

Naam:

Liberi Coaching

Telefoon:

085-5363606

logo | snelverwijspunt

Contact

Postbus 30514

3503 AH Utrecht

info@snelverwijspunt.nl

KVK: 27145186

BTW: NL 802355456B01

© 2024 Zorg van de Zaak

icoon | snelverwijspunticoon | snelverwijspunt