icoon | snelverwijspunt
logo | snelverwijspunt

Coaching Intensief pakket

interventie cover | snelverwijspunt

Coaching Intensief pakket

16 op maat gemaakte sessies

€ 3.700,-

Is een werknemer volledig uitgevallen of niet meer in staat zijn werkzaamheden uit te voeren? Dan is er het intensieve pakket van 16 sessies, waarbij het gehele Fasenplan intensief uitgevoerd wordt.

Omschrijving

Liberi heeft voor mensen met mentale klachten een bewezen effectief Fasenplan ontwikkeld waarin beweging, lichaamsgericht werken en eigen verantwoordelijkheid centraal staan. Onze zeer ervaren coaches combineren bewezen effectieve interventies met eigen krachtige inzichten. Omdat wij niet geloven in stilzitten in een behandelkamer ga je in je eigen omgeving samen met je coach de natuur in.


Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het stapsgewijs opbouwen van lichaamsbeweging een antidepressieve werking heeft. Doordat je met wandelen de samenwerking tussen linker- en de rechter hersenhelft stimuleert kun je meer in oplossingen denken. Het logische en analytische deel van de linkerkant wordt aangevuld met het intuïtieve deel van de rechterkant. Daardoor ontstaan nieuwe ideeën en oplossingen vaak tijdens het wandelen.


De Liberi-methode richt zich op het bestrijden van stressgerelateerde klachten, daarom richten wij ons bij het wandelen op ontspanning. Tijdens het wandelen maakt je lichaam endorfine en serotonine aan. Deze hormonen zorgen ervoor dat je een blij en ontspannen gevoel krijgt. Daar bovenop daalt het stresshormoon cortisol. Angstige en depressieve gevoelens nemen dan af. Kortom, het maakt je blijer, rustiger en minder gestrest.Het intensief pakket is voor duurzame re-integratie na uitval en volledige begeleiding bij herstel. Het intensieve pakket richt zich in eerste instantie volledig op het voorkomen van verdere achteruitgang. Begeleiding ten tijde van burn-out is per direct essentieel, aangezien er sprake kan zijn van paniek en gevoelens van depressie. In de acute fase van burn-out, is er vaak geen overzicht bij de betrokkene en kan sturing ontbreken.


De begeleiding van Liberi is in het begin zeer intensief om zo direct veel stabiliteit en duidelijkheid te bieden. In de eindfase als re-integratie is bereikt, richt het zich vooral op terugval preventie. Hierbij is overleg, advies en rapportage voor alle partijen beschikbaar. Met ons intensieve pakket kunnen wij de duur van verzuim halveren.


Pakket Intensief

Het pakket “Intensief” is een uitgebreid pakket dat gemiddeld 7 maanden duurt en bestaat uit onder andere 16 coachsessies, waarbij het gehele Liberi Fasenplan (acceptatie, stabilisatie, activatie en integratie) intensief wordt doorlopen.

De coachsessies zullen – in overleg met de coachee – buiten plaatsvinden op een locatie in de natuur.

Na elke 4 sessies ontvang je een schriftelijke rapportage over de stand van zaken. Indien gewenst is er de mogelijkheid voor zowel de coachee als de opdrachtgever om tussentijds contact te hebben met de coach.


Het coachtraject start uiterlijk één week na schriftelijke akkoordbevestiging van deze offerte.

Uiteraard is het traject maatwerk en zal het traject worden afgestemd op de behoefte van de individuele coachee. De Liberi coach, die het traject zal uitvoeren zullen we op basis van onze intakeprocedure in overleg met u bepalen.


De voorbereidingstijd, (tussentijdse) verslaglegging en reistijd zijn bij de prijs inbegrepen. Ook zijn eventuele contactmomenten met de coach – buiten de reguliere sessies om - bij deze prijs inbegrepen.Document

icoon | snelverwijspunt

Liberi_pakketten_folder_2024_pages.pdf

download

Gerelateerde interventies

Details

Eerste contact:

Binnen 1 werkdag

Looptijd:

gemiddeld 7 maanden

Start dienstverlening:

Binnen 5 werkdagen

Aantal gesprekken:

16

Wachtlijst:

Er is geen wachtlijst

Prijs specificaties

Contactgegevens aanbieder

undefined

504

Naam:

Liberi Coaching

Telefoon:

085-5363606

logo | snelverwijspunt

Contact

Postbus 30514

3503 AH Utrecht

info@snelverwijspunt.nl

KVK: 27145186

BTW: NL 802355456B01

© 2024 Zorg van de Zaak

icoon | snelverwijspunticoon | snelverwijspunt