icoon | snelverwijspunt
logo | snelverwijspunt

Intake Liberi coaching

interventie cover | snelverwijspunt

Intake Liberi coaching

vrijblijvende intake met een coach

€ 0,-

Voor werknemers met of zonder klachten: In de intake wordt advies gegeven over welk pakket het beste aansluit bij de coachee.

Omschrijving

Liberi heeft voor mensen met mentale klachten een bewezen effectief Fasenplan ontwikkeld waarin beweging, lichaamsgericht werken en eigen verantwoordelijkheid centraal staan. Onze zeer ervaren coaches combineren bewezen effectieve interventies met eigen krachtige inzichten. Omdat wij niet geloven in stilzitten in een behandelkamer ga je in je eigen omgeving samen met je coach de natuur in.


Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het stapsgewijs opbouwen van lichaamsbeweging een antidepressieve werking heeft. Doordat je met wandelen de samenwerking tussen linker- en de rechter hersenhelft stimuleert kun je meer in oplossingen denken. Het logische en analytische deel van de linkerkant wordt aangevuld met het intuïtieve deel van de rechterkant. Daardoor ontstaan nieuwe ideeën en oplossingen vaak tijdens het wandelen.


De Liberi-methode richt zich op het bestrijden van stressgerelateerde klachten, daarom richten wij ons bij het wandelen op ontspanning. Tijdens het wandelen maakt je lichaam endorfine en serotonine aan. Deze hormonen zorgen ervoor dat je een blij en ontspannen gevoel krijgt. Daar bovenop daalt het stresshormoon cortisol. Angstige en depressieve gevoelens nemen dan af. Kortom, het maakt je blijer, rustiger en minder gestrest.Vrijblijvende Intake

Voor elk traject biedt Liberi een vrijblijvende intake met een coach in de eigen regio aan. Deze vrijblijvende intake bestaat uit:


> Telefonisch consult

> Online intake inclusief 4 dimensionale klachten lijst

> Fysieke intake in de natuur

> Intakeverslag

> Offerte op maat


De vrijblijvende intake is kosteloos als de medewerker of de werkgever er na de intake van af zien. Hierdoor is het laagdrempelig en een ideale wijze om te kijken of de Liberi werkwijze passend is. Naar aanleiding van de intake wordt advies gegeven over welk pakket het beste aansluit bij de coachee. Het gaat dan om de volgende pakketten:


> Vitaal pakket (4 sessies)

> Preventief pakket (8 sessies)

> Curatief pakket (12 sessies)

> Intensief pakket (16 sessies)


De intake is onderdeel van het uiteindelijke geadviseerde traject (sessie 1). Het traject is maatwerk en zal worden afgestemd op de behoefte van de individuele coachee. De Liberi coach, die het traject zal uitvoeren zullen we op basis van onze intake procedure samen bepalen.


Coaching vindt altijd buiten, in beweging plaats afgestemd op de conditie van de coachee. Alle coaches van Liberi zijn HBO+ opgeleid, zijn ze gecertificeerd coach of therapeut en hebben minstens 5 jaar ervaring met het begeleiden bij mentale klachten, daarnaast hebben alle coaches van Liberi zelf ook een persoonlijke ervaring met mentale klachten.Details

Eerste contact:

Binnen 1 werkdag

Start dienstverlening:

Binnen 5 werkdagen

Aantal gesprekken:

1

Wachtlijst:

Er is geen wachtlijst

Prijs specificaties

Contactgegevens aanbieder

undefined

507

Naam:

Liberi Coaching

Telefoon:

085-5363606

logo | snelverwijspunt

Contact

Postbus 30514

3503 AH Utrecht

info@snelverwijspunt.nl

KVK: 27145186

BTW: NL 802355456B01

© 2024 Zorg van de Zaak

icoon | snelverwijspunticoon | snelverwijspunt