icoon | snelverwijspunt
logo | snelverwijspunt

Re-integratie spoor 2

interventie cover | snelverwijspunt

Re-integratie spoor 2

Gemotiveerde terugkeer zieke medewerker bij andere werkgever.

€ 4.585,-

De gecertificeerde loopbaanadviseur van endit begeleidt uw medewerker persoonlijk en deskundig, gericht op duurzame werkhervatting.

Optionele aanvullende dienst(en)

Expertisebedrijf:

endit

Omschrijving

De arbeidsdeskundige heeft vastgesteld dat uw medewerker het werk nu niet kan hervatten binnen uw bedrijf. Uw medewerker heeft nog wel mogelijkheden buiten uw bedrijf. Het is nu de tijd om re-integratie spoor 2 op te starten. Op zo'n moment zit u vol vragen. Endit denkt met u mee! 

 

Betrokken bij werknemer én werkgever  

Het zoeken naar een werkplek in een andere organisatie vraagt om een heroriëntatie op eigen kwaliteiten, een goed arbeidsmarktprofiel en een nieuw toekomstperspectief. De loopbaanprofessional van endit begeleidt uw medewerker persoonlijk, deskundig en actief, gericht op duurzame werkhervatting.    

Endit ontzorgt zowel u als uw medewerker als expert in complexe trajecten. We hebben oog voor elke unieke casus met verstand van de zakelijk-juridische en hart voor de menselijke kant. 

 

Endit leidt tot: 

Optimale begeleiding, waarbij jij als werkgever aantoonbaar alles in het werk stelt om jouw medewerker aan passend werk te helpen. Dit betekent dat we hierbij zo nodig ook altijd spoor 1 meenemen om alle kansen op duurzame inzetbaarheid te vergroten.  

Denk hierbij aan: 

·      professionele dossiervorming met verslaglegging van de re-integratie inspanningen  

·      kostenbesparingen en schadelastbeperking   

·      wij houden van heldere afspraken, korte lijnen en direct contact.   

  

Hoe ziet een traject eruit? 

In gesprekken, opdrachten en trainingen richten we ons op het gezamenlijke doel en resultaat: het vinden van passend werk. Uw medewerker kan continu rekenen op een loopbaanadviseur die meedenkt en in kansen denkt, de best passende tools, workshops en tests. Het vinden van passend werk is dan ook direct gekoppeld aan persoonlijke ontwikkeling, zodat de medewerker weer zelf in de regie kan staan. 

  

Drie vormen van een re-integratie spoor 2 traject 

U kunt bij endit kiezen uit drie vormen van dienstverlening bij re-integratie spoor 2. Met de begeleiding van onze geregistreerde loopbaanprofessionals zoals u gewend bent, maar extra ondersteuning als dat nodig is. Hiermee kunt u rekenen op begeleiding op maat voor duurzame werkhervatting van uw medewerker, binnen of buiten uw organisatie. Tijdens een traject ontvangt u van ons altijd een trajectplan, tussentijdse rapportage en eindrapportage. 

 

Professional 

Dit traject zet in op begeleiding van een medewerker naar passend werk in gemiddeld 7 maanden. De loopbaanadviseur coacht een medewerker en ondersteunt bij (voorbereiding op) sollicitaties. Een medewerker kan deelnemen aan onze online workshops voor het vergroten van vaardigheden en krijgt toegang tot de endit Academy. Via dit leerplatform kunnen medewerkers een breed aanbod modules volgen om zich verder te ontwikkelen.  

 

Expert 

Wilt u graag extra steun als leidinggevende bij de Wet Verbetering Poortwachter? Dan is dit traject speciaal ontwikkeld voor u. Belangrijk onderdeel is het driegesprek met u en uw werknemer over de te nemen stappen. Naast de reguliere professionele aanpak van spoor 2 staat jouw loopbaanadviseur u gedurende het gehele traject bij.   

 

Excellent 

We begeleiden u en uw medewerker maximaal, waarbij u kunt vertrouwen op gemiddeld 10 maanden inzet van een loopbaanprofessionals. Naast onze professionele aanpak stemmen we in 2 driegesprekken de activiteiten af. Uw medewerker krijgt toegang tot alle relevante testen en workshops. Daarnaast kunt u zelf ook de interessante WIA workshop van onze Arbeidsdeskundigen volgen, zodat u ook in de meest ingewikkelde WIA situaties alles onder controle houdt. Document

icoon | snelverwijspunt

Productblad endit Re-integratie spoor 2.pdf

download

Details

Looptijd:

7-10 maanden

Extra informatie:

De genoemde tarieven zijn excl. btw Eerste contact: Binnen 5 dagen na ontvangst getekende offerte

Wachtlijst:

nee

Prijs specificaties

Contactgegevens aanbieder

undefined

443

Naam:

En Dit

Telefoon:

088-277 41 01

logo | snelverwijspunt

Contact

Postbus 30514

3503 AH Utrecht

info@snelverwijspunt.nl

KVK: 27145186

BTW: NL 802355456B01

© 2024 Zorg van de Zaak

icoon | snelverwijspunticoon | snelverwijspunt