icoon | snelverwijspunt
logo | snelverwijspunt

Re-integratie spoor 2

interventie cover | snelverwijspunt

Re-integratie spoor 2

Gemotiveerde terugkeer zieke medewerker bij andere werkgever.

€ 4.299,-

De gecertificeerde loopbaanadviseur van Margolin begeleidt uw medewerker persoonlijk en deskundig, gericht op duurzame werkhervatting.

Optionele aanvullende dienst(en)

Omschrijving

Na arbeidsdeskundig onderzoek is vastgesteld dat uw medewerker (beperkt) terug kan keren in het arbeidsproces. Duidelijk is ook dat werkhervatting binnen uw bedrijf of organisatie (vooralsnog) niet mogelijk is. Het is dan tijd om re-integratie spoor 2 op te starten.  


Margolin begeleidt de re-integratie spoor 2 met expertise en coaching van loopbaanadviseurs. Het zoeken naar een werkplek in een andere organisatie vraagt om een heroriëntatie op eigen kwaliteiten, een goed arbeidsmarktprofiel en een nieuw toekomstperspectief. De gecertificeerde loopbaanadviseur van Margolin begeleidt uw medewerker persoonlijk en deskundig, gericht op duurzame werkhervatting.  


Wat houdt onze begeleiding in? 

Op basis van onze acties en rapportages toont u aan dat alles in het werk is gesteld om uw medewerker aan een andere, passende baan te helpen buiten de organisatie. Daarnaast hebben de financiële risico's onze aandacht. We zetten in op het voorkomen van loondoorbetalingsverplichtingen. 

Begeleiding naar passend werk van de medewerker: 

  • professionele dossiervorming met verslaglegging van de re-integratie inspanningen 
  • kostenbesparingen en schadelastbeperking 
  • we houden van heldere afspraken, korte lijnen en direct contact. 


Drie vormen van een re-integratie spoor 2 traject 

U kunt kiezen uit drie vormen van onze dienstverlening bij re-integratie spoor 2. Met de begeleiding van onze Noloc-gecertificeerde loopbaanadviseurs en extra ondersteuning als dat nodig is. Hiermee kunt u rekenen op begeleiding op maat voor duurzame werkhervatting van uw medewerker, binnen of buiten uw organisatie. Tijdens een traject ontvangt u van ons altijd een intake, tussentijdse rapportage en eindrapportage. 


Professional

Dit traject zet in op begeleiding van een medewerker naar herstel van werk in gemiddeld 7 maanden. De loopbaanadviseur coacht een medewerker en ondersteunt bij (voorbereiding op) sollicitaties. Een medewerker kan deelnemen aan onze online workshops voor het vergroten van vaardigheden en krijgt toegang tot de Margolin Academy. Via dit leerplatform kunnen medewerkers een breed aanbod modules volgen om zich verder te ontwikkelen. 


Expert 

Deze vorm is er voor organisaties waar kennis en expertise over de WIA en re-integratie ontbreekt. Onderdeel van deze vorm is driegesprek met u en uw medewerker. Onze loopbaanadviseur adviseert u als werkgever over stappen rondom het UWV. Ook is de beschikbaarheid van een loopbaanadviseur nog uitgebreider. 


Excellent 

We begeleiden u en uw medewerker optimaal, waarbij u kunt vertrouwen op gemiddeld 10 maanden inzet van een loopbaanadviseur. Het 2e spoortraject wordt voor u uit handen genomen. Er vinden 2 driegesprekken plaats. Het 1e gesprek vindt plaats aan de start van het traject. Het 2e gesprek zal halverwege of aan het einde van het traject plaats vinden. Daarnaast krijgt u een WIA workshop en advies. De medewerker krijgt onbeperkt toegang tot alle loopbaantesten. Met deze vorm komt u niet voor verrassingen te staan.U heeft de mogelijkheid om aanvullende dienstverlening binnen het re-integratie spoor 2 traject te kiezen, buiten het standaard Professional traject. De aanvullende opties zijn Expert en Excellent. In de offerte kunt u aanvinken voor welke aanvullende optie u kiest.

Document

icoon | snelverwijspunt

221223 re-integratie spoor 2.pdf

download

Details

Looptijd:

7-10 maanden

Wachtlijst:

nee

Extra informatie:

De genoemde tarieven zijn excl. btw Eerste contact: Binnen 5 dagen na ontvangst getekende offerte

Prijs specificaties

Contactgegevens aanbieder

undefined

443

Naam:

Margolin Loopbaan

Telefoon:

088-277 41 01

logo | snelverwijspunt

Contact

Postbus 30514

3503 AH Utrecht

info@snelverwijspunt.nl

KVK: 27145186

BTW: NL 802355456B01

© 2023 Zorg van de Zaak

icoon | snelverwijspunticoon | snelverwijspunt