icoon | snelverwijspunt
logo | snelverwijspunt

Outplacement

interventie cover | snelverwijspunt

Outplacement

Voor het vinden van nieuw perspectief

€ 4.585,-

U gaat afscheid nemen van een medewerker. Uw medewerker moet dus op zoek naar een nieuwe baan bij een andere werkgever.

Expertisebedrijf:

endit

Thema:

Werkgeluk

Omschrijving

Wat de reden ook is: afscheid nemen is voor beide partijen pittig. U gunt uw medewerker een nieuw loopbaanperspectief elders. Het is dan tijd om externe begeleiding in te schakelen die outplacement op een positieve wijze met uw medewerker vormgeeft.   

 

Waarom outplacement via endit?   

Endit ondersteunt om op een prettige manier afscheid van elkaar te nemen en begeleidt de medewerker om zicht te krijgen op nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.  

De loopbaanadviseurs van endit zijn betrokken bij werkgever en medewerker. Wij vinden het belangrijk dat een medewerker positief terugkijkt op een outplacement traject en het afscheid van de huidige werkgever. Terwijl de medewerker heeft gewerkt aan een reëel en mooi toekomstperspectief voor zichzelf.  

Voor werkgever en medewerker gaan wij voor het hoogst haalbare resultaat. Dat wil niet altijd zeggen dat een medewerker aan het eind van het traject een andere baan heeft gevonden, soms heeft dit een iets langere adem nodig. Wel zorgen we ervoor dat je voormalige medewerker positief verder kan en wil met het vinden van ander werk.  

  

Hoe ziet een outplacement traject bij endit eruit? 

Voor de start van een outplacement traject spreken we de kansen en verwachtingen door. Is iemand al lange tijd in dienst en is solliciteren en nadenken over de eigen loopbaan niet aan de orde geweest? Dan gaat er wellicht meer tijd naar rouwverwerking en loslaten van de huidige werkgever. Of heeft de medewerker zelf duidelijke wensen, maar past de huidige organisatie niet? Dan gaat er al snel meer aandacht naar netwerken en solliciteren. Dit alles is van invloed op wat er nodig is binnen een traject en het gaat dus altijd over maatwerk. Dit vinden wij van belang om tot het beste resultaat te komen.  

Als werkgever wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. We werken op basis van heldere afspraken, een plan van aanpak en vooraf geformuleerde doelstellingen.  

Vaak voelt outplacement niet als een vrijwillige keuze. Hiervoor is tijdens het traject ook aandacht. Want naast het vinden van nieuw werk is het jezelf herontdekken en met plezier weer aan de slag ons doel.

  

Endit Academy: doelgericht en concreet  

We hebben geen vacatures op een plank liggen, maar ondersteunen de medewerker in het vinden hiervan en zetten ons netwerk hiervoor in. Daarnaast hebben we diverse (online) instrumenten en testomgevingen tot onze beschikking. We werken met een sollicitatie portfolio. Ook hebben medewerkers de beschikking over een eigen endit academy, waarin ruim 50 modules te vinden zijn gericht op ontwikkeling en bijscholing. Zo zijn er modules Digitale geletterdheid, een cursus Exel en bijvoorbeeld de handige training LinkedIn.  

 

Bovendien kunnen medewerkers deelnemen aan diverse online workshops, zoals een sterk CV of jobcrafting. Alles wordt ingezet om de blik te richten op de toekomst en een nieuw loopbaanperspectief.  

  

Wat we ook samen afspreken, het persoonlijk contact staat centraal. Zo zijn we voor u en uw medewerker altijd snel en direct bereikbaar. Naar wens nodigen we de medewerker graag uit op één van onze vele gesprekslocaties door het hele land, online of op de eigen werkplek. We zijn dus altijd in de buurt. Daarnaast behoort ook een buitenlocatie tot de mogelijkheden. Zeker in tijden van transitie draagt een natuurlijke omgeving effectief bij om in beweging te komen.   

Document

icoon | snelverwijspunt

Productblad endit Outplacement.pdf

download

Details

Eerste contact:

Binnen 5 werkdagen

Wachtlijst:

Geen wachtlijst

Prijs specificaties

Contactgegevens aanbieder

undefined

200

Naam:

En Dit

Telefoon:

088-277 41 01

logo | snelverwijspunt

Contact

Postbus 30514

3503 AH Utrecht

info@snelverwijspunt.nl

KVK: 27145186

BTW: NL 802355456B01

© 2024 Zorg van de Zaak

icoon | snelverwijspunticoon | snelverwijspunt