icoon | snelverwijspunt
logo | snelverwijspunt

Loopbaancoaching

interventie cover | snelverwijspunt

Loopbaancoaching

Zelf de regie nemen in je loopbaan

€ 1.995,-

Bij loopbaancoaching bieden we medewerkers begeleiding in het proces van zelfreflectie in relatie tot werk. Zij worden bewust van unieke talenten, drijfveren, waarden, behoeften, inspiratie- en energiebronnen. Uw medewerker krijgt begeleiding en wordt gestimuleerd om zelf de regie te nemen in zijn/haar loopbaan.

Expertisebedrijf:

endit

Thema:

Werkgeluk

Omschrijving

U hebt al enige tijd het gevoel dat uw medewerker niet zo lekker in zijn/haar vel zit, maar u kan er niet de vinger op leggen wat er aan de hand is. Misschien heeft een medewerker niet zo veel plezier meer in het werk of ervaart iemand veel stress. Dit kan een moment zijn om een loopbaanprofessional in te zetten. Endit schept mogelijkheden.  

 

Wat is loopbaancoaching? 

Bij loopbaancoaching bieden we medewerkers begeleiding in het proces van zelfreflectie in relatie tot werk. Zij worden bewust van unieke talenten, drijfveren, waarden, behoeften, inspiratie- en energiebronnen en ontdekken in welke activiteiten, rollen en/of organisatiecultuur ze tot hun recht komen. Uw medewerker krijgt begeleiding en wordt gestimuleerd om zelf de regie te nemen in zijn/haar loopbaan. Hiermee kan hij/zij door doelen te stellen eigen scenario’s voor de toekomst ontwikkelen. Dit draagt bij aan meer werkplezier. 

 

U kunt met verschillende loopbaanvragen terecht bij endit loopbaanprofessionals. Vragen/thema’s die wij vaak tegenkomen in de praktijk zijn: 

  •       Welke functies, rollen en omgevingen passen bij mij?  
  •       Wat zijn mijn ambities in mijn werk? 
  •       Hoe blijf ik met energie en plezier aan het werk? 
  •       Wat zou een passende volgende stap in mijn carrière zijn? 
  •       Hoe maak ik vanuit mijn eigen kracht de juiste (loopbaan-)keuze(s)? 

 

Hoe ziet het traject eruit? 

Het traject bestaat uit individuele coaching gesprekken, diverse thuisopdrachten en online loopbaantesten. Aan de hand hiervan ontstaat een reëel beeld van kwaliteiten, talenten, ontwikkelpunten en competenties. Vervolgens wordt er een loopbaanplan opgesteld als startpunt voor het zetten van verdere stappen. De professionals van endit ondersteunen en geven adviezen en tips en zijn daarbij sterk gericht op het nemen van eigen regie.  

Uiteraard helpt endit ook met praktische zaken als het maken van een goed cv, gebruikmaken van LinkedIn en handig netwerken. Dit doen we onder andere tijdens onze workshops voor kandidaten.  


Onze aanpak 

De loopbaanprofessionals van endit zijn betrokken, zeer ervaren en gecertificeerd en op een breed terrein inzetbaar met betrekking tot het coachen van mensen. Er wordt vanuit expertise gezocht naar de juiste professional voor uw medewerker. Deze ‘match’ is belangrijk voor een succesvol traject. Daarnaast bezitten de professionals van endit de benodigde coachvaardigheden om mensen hierin te begeleiden. 


Ander werk of anders werken? 

Een loopbaantraject hoeft niet per se te betekenen dat iemand elders een andere baan vindt, maar het kan ook dat uw medewerker ‘anders’ gaat werken of andere taken binnen de eigen organisatie gaat doen. 

Een loopbaantraject is maatwerk en wordt afgestemd op de individuele behoefte en doelen. Een loopbaanprofessional begeleidt en ondersteunt uw medewerker bij het maken van weloverwogen carrièrekeuzes. 

 

Wat levert loopbaancoaching op? 

De uitkomsten van de gesprekken en testen geven waardevolle inzichten in de kwaliteiten, wensen en inzetbaarheid van uw medewerker. Samen maken we vervolgens een werkbaar plan. Na de coaching is het inzichtelijk welke loopbaankeuzes er gemaakt kunnen worden. Uw medewerker is in staat zelf regie over zijn loopbaan te nemen. 

Document

icoon | snelverwijspunt

Productblad endit loopbaancoaching.pdf

download

Details

Eerste contact:

Binnen 5 werkdagen

Looptijd:

4 maanden

Start dienstverlening:

In overleg

Aantal gesprekken:

Intakegesprek van 1 uur en 4 gesprekken van 1,5 uur.

Extra informatie:

Tarieven zijn excl. btw. Locatie Zorg van de Zaak

Wachtlijst:

Geen wachtlijst

Prijs specificaties

Contactgegevens aanbieder

undefined

211

Naam:

En Dit

Telefoon:

088-277 41 01

logo | snelverwijspunt

Contact

Postbus 30514

3503 AH Utrecht

info@snelverwijspunt.nl

KVK: 27145186

BTW: NL 802355456B01

© 2024 Zorg van de Zaak

icoon | snelverwijspunticoon | snelverwijspunt