icoon | snelverwijspunt
logo | snelverwijspunt

Loopbaancoaching

interventie cover | snelverwijspunt

Loopbaancoaching

Een meerwaarde voor uw organisatie

€ 1.790,-

Werken maakt gelukkig. Tenminste als medewerkers werk hebben dat echt bij hen past. Werk waarin ze hun talenten optimaal gebruiken en waar ze plezier aan beleven.

Thema:

Werkgeluk

Expertisebedrijf:

Margolin Loopbaan

Omschrijving

Verandering is de enige constante

Veranderingen in de organisatie, zoals een reorganisatie, een cultuuromslag, nieuwe eisen aan de functie, of veranderingen in de persoonlijke omgeving kunnen ervoor zorgen dat medewerkers zich moeten (her)oriënteren op hun werk. Twijfelt uw medewerker over de functie of over uw organisatie? Is hij nog wel op zijn plaats? De inzet van loopbaan coaching helpt uw medewerker zich weer gelukkig te voelen in zijn loopbaan. En kan u tegelijkertijd veel tijd en (verzuim)kosten besparen.


Wat houdt loopbaan coaching in?

Bij loopbaan coaching vindt er reflectie plaats op de huidige functie en op de loopbaan. Elk coaching traject is daarom ook uniek. In een aantal individuele coaching gesprekken met uw medewerker komen onderwerpen aan bod als:

  • oriëntatie op de eigen loopbaan: wat kan ik en wat wil ik in mijn werk? (persoonsprofiel)
  • loopbaanadvies: waar pas ik?• de juiste balans tussen werk en privé.


Daarnaast maakt uw medewerker thuisopdrachten en (online) testen. Zo helpen we uw medewerker om een beeld van zichzelf en zijn mogelijkheden in werk te krijgen, en is hij in staat om zelf keuzes te gaan maken.


Wat levert loopbaan coaching op?

De uitkomsten van de gesprekken, opdrachten en testen geven inzicht in de kwaliteiten, wensen en inzetbaarheid van uw medewerker. Samen maken we vervolgens een werkbaar plan. Na de coaching weet uw medewerker welke loopbaankeuzes hij kan maken en neemt hij zelf de regie over zijn loopbaan. Zo heeft u weer een gemotiveerde en betrokken medewerker.


De loopbaanadviseur

Onze gecertificeerde loopbaanadviseurs zijn gedreven en betrokken professionals. We denken in mogelijkheden en stimuleren werkgevers en werknemers om samen de regie te nemen. Met als resultaat snel een nieuw perspectief op werk. Met een landelijk netwerk van vestigingen en loopbaanadviseurs kunnen we u altijd de juiste ondersteuning bieden.

Document

icoon | snelverwijspunt

Loopbaancoaching.pdf

download

Details

Eerste contact:

Binnen 5 werkdagen

Looptijd:

4 maanden

Start dienstverlening:

In overleg

Aantal gesprekken:

Intakegesprek van 1 uur en 4 gesprekken van 1,5 uur.

Extra informatie:

Tarieven zijn excl. btw. Locatie Zorg van de Zaak

Prijs specificaties

Contactgegevens aanbieder

undefined

211

Naam:

Margolin Loopbaan

Telefoon:

088 277 41 01

logo | snelverwijspunt

Contact

Postbus 30514

3503 AH Utrecht

info@snelverwijspunt.nl

KVK: 27145186

BTW: NL 802355456B01

© 2023 Zorg van de Zaak

icoon | snelverwijspunticoon | snelverwijspunt