icoon | snelverwijspunt
logo | snelverwijspunt

Outplacement

interventie cover | snelverwijspunt

Outplacement

Voor het vinden van nieuw perspectief

€ 4.299,-

U gaat afscheid nemen van een medewerker. Uw medewerker moet dus op zoek naar een nieuwe baan bij een andere werkgever.

Thema:

Werkgeluk

Expertisebedrijf:

Margolin Loopbaan

Omschrijving

Er komt veel bij kijken en uw medewerker wil graag de juiste keuze maken. U wilt hem daarbij zo goed mogelijk ondersteunen. Outplacement kan uitkomst bieden. Met een outplacementtraject bij Margolin krijgt uw medewerker weer de regie over zijn loopbaan en een toekomstperspectief.


Wat houdt outplacement in?

Outplacementvragen zijn nooit hetzelfde. Ieder mens heeft op een andere manier ondersteuning nodig. Ons outplacementtraject bestaat dan ook uit maatwerk, passend bij de situatie, de mogelijkheden en de behoefte van uw medewerker. Aan het begin van het traject brengen we verwachtingen, de hulpvraag en de benodigde stappen in kaart op basis van input van u en van de medewerker.


Onze loopbaanadviseur begeleidt vervolgens uw medewerker individueel bij de actieve zoektocht naar nieuw werk. Daarbij staan vragen centraal als: waar sta ik, wat wil ik, wat ben ik (geworden), wat zijn mijn kwaliteiten en competenties, wat motiveert mij? En natuurlijk: hoe krijg ik die nieuwe baan?

Margolin maakt hierbij gebruik van testen, uitgebreide arbeidsmarktkennis en –connecties en vacaturematchingsprogramma’s. Wij werken met ervaren en gecertificeerde loopbaanadviseurs.


Wat levert outplacement op?

Alle uitkomsten van de gesprekken en testen vatten we samen in een persoonlijk ontwikkelplan. Uw medewerker neemt de regie over zijn loopbaan en weet waar zijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt liggen en hoe daar te komen. Door outplacement van Margolin vindt uw medewerker aanzienlijk sneller nieuw werk dat bij hem past.

Document

icoon | snelverwijspunt

Outplacement.pdf

download

Details

Eerste contact:

Binnen 5 werkdagen

Wachtlijst:

Geen wachtlijst

Prijs specificaties

Contactgegevens aanbieder

undefined

200

Naam:

Margolin Loopbaan

Telefoon:

088-277 41 01

logo | snelverwijspunt

Contact

Postbus 30514

3503 AH Utrecht

info@snelverwijspunt.nl

KVK: 27145186

BTW: NL 802355456B01

© 2023 Zorg van de Zaak

icoon | snelverwijspunticoon | snelverwijspunt